Opleiding voor B & BE Rijbewijs

Autorijschool in het Westland

Flexibele lestijden
Professionele theoriecursus

Aanhangwagen rijbewijs

Aanhangwagen rijbewijs halen


Anderzijds dan het reguliere personenrijbewijs, hoef je voor het rijbewijs BE (aanhangwagen) geen apart theorie examen te volgen. Van uw vaste rijinstructeur leert u alle dingen die u moet weten voor het behalen van het BE rijbewijs. Autorijschool Zeeman is dé ideale opleider voor iedereen met de wens om te mogen rijden met een aanhangwagen.

Vaste instructeur

Bij Autorijschool Zeeman krijgt u rijles van een vaste professionele instructeur. Iedere les worden de vorderingen bijgehouden middels een handige vorderingenkaart.

Hoog slagingspercentage

Wanneer u kiest voor Autorijschool Zeeman kunt u rekenen op goed autorijlessen en instructies. Al jaren is het percentage geslaagden bij Autorijschool Zeeman erg hoog.


Flexibele lestijden, ook in het weekend

Doordeweeks zit op school of u heeft een baan. Bij Autorijschool Zeeman is het mogelijk om uw lessen flexibel in te plannen. In overleg is een les in het weekend mogelijk.

Uw voordelen en zekerheden


Autorijschool Zeeman is een vertrouwde opleider in regio Westland. Waarom leest u hieronder:

  • Eigen gecertificeerde instructeurs
  • Professionele theorie training
  • Hoge kans op slagen
  • Flexibele lestijden en gunstige tarieven
  • Heldere en eerlijke afspraken

 

Vrijblijvende offerte?

Prijsindicatie weten? Neem dan snel contact met ons op! U kunt ook een bericht sturen via onze website.

Spoed cursus of een reguliere opleiding?

U kunt kiezen voor een spoed cursus of een reguliere rijopleiding. Tijdens de spoed cursus van Autorijschool Zeeman les je in blokken van 3 uur per dag. Naast het leren rijden is het heel belangrijk dat u slaagt voor het theoriecertificaat.
De reguliere opleiding van Autorijschool Zeeman duurt langer. Op basis van uw vaardigheden en kennis, zal de instructeur tijdens de eerste lessen een inschatting maken van het aantal rijlessen dat u nodig heeft.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Wil jij graag je rijbewijs halen? Vraag een offerte aan!